Midweek Mountainbike arrangement in het Montferland

Dit Mountainbike arrangement in het Montferland is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee
  • 2 overnachtingen
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Koffie of thee in de avond
  • Wandelkaart van het Bergherbos
  • Montferlandse toppen wandelroute
  • 1 dag mountainbike huur
  • Vignet voor MTB route

  Prijs: € 121,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

  Extra dag mountainbike huur voor € 25,00
  Liever een E-mountainbike, dat kan! Toeslag € 12,50 per dag fietshuur.

  Toeslagen
  Toeristenbelasting 

  Aankomst / Vertrek 
  Aankomst maandag t/m woensdag
  kamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar

  Bijzonderheden
  Huisdieren zijn niet toegestaan.
  Het hotel beschikt over een overdekte en afsluitbare fietsenstalling
  Wilt u er ook een diner bij reserveren bij een restaurant in het Montferland? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  Het arrangement is alleen te boeken met aankomst op maandag tot en met woensdag.

  De prijs voor Midweek Mountainbike arrangement geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Actieve midweek in het Montferland

U wordt bij het hotel ontvangen met een kopje koffie of thee  Na het ontbijt de actieve dag beginnen. Wandel door de bossen of de gezellige dorpen van het Montferland. Tijdens uw verblijf kunt u 1 dag gebruik maken van de mountainbike huur om het Montferland verder te ontdekken.

Familiehotel

  Ons gastvrije familie hotel aan de voet van de Montferlandse bossen is een uitstekende plek voor wandel-en fietsroutes. De faciliteiten van het hotel sluiten hier perfect op aan, u kunt heerlijk ontspannen in de lommerrijke tuin met de jeu de boules baan of genieten op het gezellige terras. Het hotel beschikt over een stijlvol ontbijtrestaurant, een gezellig cafe met en een sfeervolle lounge, waar u op elk moment van de dag een hapje of drankje kunt nuttigen.

Sfeervolle kamers

Het hotel beschikt over een ruim aantal sfeervolle kamers die vrijwel allemaal een fraai uitzicht bieden op de Montferlandse natuur. Gedeelte van de kamers is voorzien van een balkon en ons hotel beschikt over een stoeltjeslift voor mindervaliden. Mocht u met een grote groep zijn dan hebben wij ook een speciale groepsaccommodatie (prijzen op aanvraag).

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • lift
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Genieten van de heerlijke omgeving, de rust en het natuurschoon doet u uiteraard in dit hotel in Montferland. Of u nu wil fietsen, wandelen, cultureel bezig wil zijn of wil luieren, deze mogelijkheden en nog zoveel meer heeft het Montferland u te bieden.

Faciliteiten

Tweepersoonskamer met douche en toilet, wekkerradio en TV. Gedeelte van de kamers is voorzien van een balkon. Ons hotel beschikt over een stoeltjeslift voor mindervaliden.

De faciliteiten van ons hotel sluiten hier perfect bij aan, u kunt lekker luieren in onze lommerrijke tuin of genieten van ons gezellig terras.Verder beschikken wij over een stijlvol gastenrestaurant, een gezellig bruin café en een sfeervolle lounge, waar u op elk moment van de dag een hapje of drankje kunt nuttigen.

Ligging

Ons familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorp Beek (aan de Duitse grens) in de directe nabijheid van ± 2.000 ha. Montferlandsebossen, waardoor een prachtig netwerk van wandel-, fiets- en rijwegen loopt. Ook De Byvanck, (direct gelegen achter ons hotel) een groot landgoed van 100 ha., is een prachtig stuk natuurschoon.

Genieten van Rust en Natuur

Kortom, een uitermate geschikt vakantie -hotel waar u nog kunt genieten van de Rust en de Natuur!